Loading

Prezentare

Daca ati visat vreodata sa va debarasati pentru cateva zile de grijile, de stresul si monotonia activitatilor cotidiene, Pensiunea Craita, cu tot ceea ce va poate oferi, este solutia cea mai potrivita cotata cu 3 margarete pe scara de apreciere agroturistica.

Dotata cu 13 camere, dintre care 9 poseda grup sanitar propriu, 4 cu grup sanitar pe hol, Pensiunea Craita da posibilitatea oaspetilor veniti din tumultul stresului modern al marilor aglomerari urbane, sa simta linistea relaxanta a satului, care le va incarca bateriile pentru noi "batalii" citadine.

La restaurantul nostru, cu o capacitate de 100 de locuri si prevazut cu semineu si terasa, veti avea parte de preparate si meniuri variate, compuse predominant din mancare traditionala specifica zonei, in compozitia carora intra ingrediente pur bilogice produse din gospodaria proprie.

Pensiunea Craita va mai pune la dispozitie si o piscina pentru racorirea si relaxarea pe timpul verii si totodata jocuri de societate (sah, table, remi, masa ping-pong), sport si agrement.